Anchor appsKlanten apps

Via het tabje Klanten apps ziet u een selectie van de maatwerk applicaties waar we het meest trots op zijn. Op deze manier krijgt u een beeld van wat we qua app ontwikkeling voor u kunnen betekenen. Bij deze maatwerp apps heeft u de complete vrijheid en zijn de mogelijkheden en functionaliteiten van de app praktisch onbeperkt. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

hurby
hurby
Via de Hurby app kunnen bewoners, winkeliers en MKB'ers eenvoudig en goedkoop pakketjes versturen. Nu alleen binnen de regio Haarlem, maar dit zal in de toekomst uitbreiden naar andere steden.

Oplevering2020-03-10
Platform
IOS - Android
Survey app
Survey app
Deze app biedt organisaties de mogelijkheid om binnen de portal maatwerk vragenlijsten uit te sturen en beheren. Hiermee kunnen snel en eenvoudig organisatiescans worden gedaan. portal zelf snel en eenvoudig diverse vragenlijsten te bouwen en te beheren.

Oplevering2020-02-01
Platform
Web
Engineer locator
Engineer locator
Een track & trace tool waarmee de planning en control afdeling de locatie van engineers in het veld kan inzien. Een beveiligde app die voldoet aan de AVG.

Oplevering2019-08-01
Platform
IOS - Android
Blu Me
Blu Me
Een online platform voor mensen met affiniteit met de nieuwe economie. Via de online community kunt u mensen vinden op basis van profiel-expertise, kennis delen, vragen stellen aan de community en samen projecten starten.

Oplevering2018-10-01
Platform
Web-
Project update
Project update
Met deze project management app kunnen projectmanagers gemakkelijk en snel een project update delen met hun team. Dit vergemakkelijkt de sturing op tijd, geld en kwaliteit/scope. Ook kunnen stakeholders de voortgang van projecten volgen.

Oplevering2018-06-06
Platform
Web
deSpreker.nl
deSpreker.nl
Dit online portaal biedt professionele sprekers en dagvoorzitters van een (online) bijeenkomst, congres, webinar of training de mogelijkheid om gemakkelijk en snel informatie te kunnen uitwisselen met klanten/hun publiek.

Oplevering2018-01-06
Platform
Web
Barista Company
Barista Company
Voor de Barista Company ontwikkelden we een urenregistratie app voor barista’s. Met deze app kunnen barista’s snel en eenvoudig gewerkte uren en gemaakte kosten op locatie registreren.

Oplevering2017-09-01
Platform
Web
Picture challange
Picture challange
Een app is een laagdrempelige manier om voor klantenbinding te zorgen. Via de Subway Foto challenge app konden klanten op hun favoriete foto stemmen en daarmee leuke prijzen winnen.

Oplevering
Platform
Android