Unsplashed background img 1

Als software ontwikkel bureau helpen we uw bedrijf te optimaliseren en het leven van uw mensen te verbeteren met functionele software en goed gemaakte apps.

apps

App ontwikkeling

Wilt u een nieuwe app laten ontwikkelen of een bestaande applicatie naar uw wensen en organisatie aanpassen? U kunt bij ons terecht voor zowel generieke apps als maatwerk applicaties in opdracht.

Lees meer >

business_center

Business consult

Hulp nodig bij het analyseren en verbeteren van uw bedrijfsprocessen? Een expert nodig die medewerkers optimaal leert werken met de juiste software, zoals Office 365? Schakel de hulp in van een deskundige business consultant.

Lees meer >

Over Anchor Solutions

Anchor Solutions is hét software development bureau van Noord-Holland en is in 2017 opgericht door Hans Anker.

Als software ontwikkelaar is het onze missie om met gevoel voor business, technologie en user experience, apps en business solutions te ontwikkelen waarmee organisaties hun doelen bereiken. We geloven in een gebruiksgerichte aanpak ​​om een ​​bedrijfsprocessen en mensen met elkaar te verbinden, waardoor het leven van uw medewerkers en klanten beter wordt. Apps en software zoals ze bedoeld zijn, functionele producten waar gebruikers graag en gemakkelijk mee werken.

Technologie is constant in ontwikkeling. Dit is iets om enthousiast over te zijn en biedt bedrijven volop kansen om de juiste techniek in hun voordeel te gebruiken. Altijd uitgaande van uw behoeften zoeken we naar de bijpassende technieken om een succesvolle strategie neer te zetten die u de beste resultaten oplevert.

Lees meer over:

App ontwikkeling               Business consulting