App ontwikkeling

Wij ontwikkelen generieke apps en maatwerk applicaties in opdracht van klanten. Onze aanpak is pragmatisch, en gericht op het beste resultaat voor uw vraag. Daarbij gaan we van begin tot eind altijd uit van de wensen en het gemak voor de gebruiker. Ons deskundige team van ontwikkelaars van mobiele apps biedt u en uw klanten slimme, intuïtieve applicaties om uw processen en organisatie te verbeteren.

Anchor apps

Als ervaren app development bureau hebben we een aantal standaard applicaties ontwikkeld voor algemene vragen binnen een bepaalde branche. Denkt u bijvoorbeeld aan een tool waarbij voor sporters en trainers alle sportactiviteiten op één locatie zijn verzameld, een Stagebezoekplanner en een app voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk. Klanten kunnen deze generieke apps direct gebruiken tegen een vast tarief.

Bekijk onze algemene apps>

Maatwerk app ontwikkelen

Heeft u een specifieke wens waarvoor maatwerk software de juiste oplossing is? U kunt bij ons terecht voor maatwerk apps die volledig zijn ontwikkeld vanuit uw eisen om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken en altijd met uw eindgebruiker in gedachten. Dankzij deze werkwijze heeft u de complete vrijheid en zijn de mogelijkheden en functionaliteiten van de app praktisch onbeperkt.

Bekijk onze maatwerk apps>

Werkwijze applicatie ontwikkeling

Bij Anchor Solutions houden we het graag simpel. Ongeacht of u een algemene app voor uw branche of een maatwerk app laat ontwikkelen, kijken we altijd naar wat er al is en denken we na over manieren om bestaande technologie te integreren tot een nieuwe app, ingericht naar uw wensen. We zijn in staat om bestaande systemen, zoals betaalsystemen of video conferencing op de juiste manier te verbinden met nieuwe functionaliteiten. Zo houden we de benodigde tijd om een applicatie te ontwikkelen zo kort mogelijk en kijken we naar de beste oplossing, passend bij uw budget. Hieronder leest u meer over onze werkwijze.

Eerste consult & inventarisatie

We werken samen met u om inzicht te krijgen in uw bedrijf en een applicatie te ontwikkelen die past bij uw behoeften en helpt successen te behalen. Tijdens deze eerste inventarisatie gaan we in op de kern van uw probleem en helpt ons exact te achterhalen wat er gebouwd moet worden.

Tijdsduur: 1 à 2 uur

Tijdsduur: 1 à 2 uur

We werken uw vraag of probleem uit tot een concept. Waarbij we een oplossing proberen te vinden die echt de kern oplost. We beginnen met een simpele kernvraag. Een klantvraag kan bijvoorbeeld zijn: Kan Anchor Solutions een oplossing ontwikkelen waarmee docenten efficiënt stagebezoeken kunnen inplannen? Want nu kost het docenten wel een week om met tig bedrijven te contacten om een stagebezoek in te plannen.

Daarna ontstaan er allerlei mogelijke scenario’s om rekening mee te houden, waardoor de kernvraag steeds ingewikkelder wordt. Zo moet in het geval van een Stagebezoekplanner-app worden nagedacht over een koppeling met de agenda van de docent en het versturen een herinneringsmail. Er ontstaan allemaal uitzonderingen en extra eisen waaraan de app moet voldoen. Wanneer alle details zijn bekeken, komen we terug bij een eenvoudige en gebruiksvriendelijke app.

Tijdsduur ontwikkeling concept: 1 – 2 weken

App laten ontwikkelen

Met een Agile aanpak zorgen we ervoor dat het eindproduct aan uw verwachtingen voldoet. Aan het eind van elke sprint van 1 à 2 weken leveren we een stukje te gebruiken functionaliteit en werkende prototypes, zodat u grip heeft op het ontwikkelproces en onderweg feedback kunt geven.

We werken hiervoor met agile communicatietools. Zo heeft u via Slack direct contact met de programmeurs en eventuele testers. Dit zorgt voor korte lijnen en directe feedback. Ook maken we een project aan in Jira. Hierin ziet u exact in welke fase van het ontwikkelproces we zitten en heeft u inzicht in wat er in iedere sprint wordt opgeleverd.

Tijdsduur ontwerp en ontwikkeling app: 1 – 2 weken per sprint, in totaal 6 tot 10 weken

De lancering van uw applicatie

Of de app nu wordt uitgebracht als bèta of voor een intern of wereldwijd publiek, we begeleiden u tot en met de implementatie van de applicatie. Ons doel is een Minimum Viable Product (MVP) te lanceren: de eerste versie van een applicatie die voldoet aan de kernvraag van uw probleem. Een vast onderdeel van de implementatie is het begeleiden en ondersteunten van uw medewerkers. Zo zorgen we ervoor dat men deze applicatie ook echt gaat gebruiken. Na de lancering is het mogelijk om uw applicatie voortdurend te blijven optimaliseren en uitbreiden met extra functionaliteiten, zodat u de nieuwste releases en innovaties op uw markt voor blijft.

De beste platformen en frameworks om apps mee te bouwen

We ontwikkelen applicaties en native apps voor Android, iOS en web. Afhankelijk van de wensen van de klant, bepalen we welk platform de beste mogelijkheden biedt om de app of software mee te bouwen. We zijn op de hoogte van de modernste technieken en zijn bekend met de meest gerenommeerde en nieuwste frameworks. We werken onder andere met: Angular.io, Firebase, Flutter, MongoDB, Node.js en Swift.